By Hårklinikken, on aug 31, 2017

Vand, salt, og sol er den rene eliksir for sjælen. Hvem drømmer ikke om at indstille blikket på uendelig og lade de bare tæer grave sig ned i det lune sand? Eller om at kaste sig ud i det klare, kølige blå, når varmen gør ør og rundtosset? Jo, vand, salt og sol er skønt. Men det er en skidt cocktail for dit hår. Faktisk er sol, saltvand og klor nogle af dit hårs værste fjender, fordi de udtørrer og slider på hårstråene.

Hvis dit hår har været lige lovlig udsat i feriemånederne, er det et rigtig godt tidspunkt at forkæle det med vores Hair Hydrating Mask, der giver intens fugtpleje til hvert eneste hårstrå, og supplere med dagligt at benytte vores Hair Hydrating Creme efter vask af håret.

Beskyt dit hår. Og plej dit hår

Hair Hydrating Mask er en intenst fugtgivende hårkur, der forbedrer hårets elasticitet og efterlader det blødt, sundt og blankt. Hårkuren er baseret på naturlige ingredienser fra planter og blomster og indeholder hverken farve, parfume, silikone, petrokemikalier eller problematiske tilsætningsstoffer.

Fordel masken i vådt eller fugtigt hår, og lad den blive i håret i 5-30 minutter. Vask masken ud med varmt vand. Du kan også komme masken i tørt hår og lade den blive i håret natten over.

Hair Hydrating Creme er en unik leave-in conditioner, der tilfører håret fugt og pleje. Cremen beskytter for eksempel håret mod varmebehanding fra føntørring og styling. Tilfør cremen i renvasket hår og gør derefter dine daglige rutiner i dit fugtede og plejede hår.

Lige nu har vi et sensommer-tilbud til dig

Køb et sæt bestående af:
Hair Hydrating Mask og Hair Hydrating Creme og få 30% rabat. Samlet værdi 588 kr.

Tilbud 410 kr.
>> KØB HER

Tilbuddet gælder indtil d. 30. september.

Sommerpakke - Hair Hydrating Creme & Mask

Hårklinikken Nyhedsbrev

Se nyhedsbrevet fra den 29. august 2017 her.

Vil du gerne modtage nyhedsbreve selv? Så skriv dig op på denne side.

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?